КОНФЕДЕНЦИАЛНОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА

БАКАРА ООД се ангажира в максимална степен да гарантира защитата и неприкосновеността на личната информация на всеки свой клиент, кандидат за работа и посетител на сайта. Предоставянето на лични данни е доброволно.

БАКАРА ООД може да използва предоставената лична информация за следните цели:

  • да съхранява и обработва тази информация с цел да опознае по-добре вашите бизнес потребности и да ви предостави най-подходящата услуга по най-добрия начин;
  • да разбере мнението ви за качеството на предлаганите услуги и при необходимост да го подобри;
  • да осъществи контакт с вас директно или чрез трета страна от името на Бакара;
  • да предостави на трета страна обобщена (но не и индивидуална) информация за посетителите или потребителите на сайта. Към настоящия момент БАКАРА не възнамерява да продава, дава под наем или предлага за маркетингови цели вашата лична информация на трети страни.
Допълнителна информация, събирана автоматично

БАКАРА събира техническа информация (която не е лична), когато се свързвате с този сайт. Тя включва типа на използваните от вас браузър и операционна система и името на домейна на уебсайта, от който се свързвате към този сайт.

Информация, автоматично записвана на компютъра ви (cookies)

Когато разглеждате този сайт, може да се съхрани информация на компютъра ви. Информацията ще бъде под формата на "cookie" или подобен файл и може да помогне за приспособяването на този сайт така, че той по-добре да отговаря на вашите вкусове и предпочитания.